Utöka ditt utvecklingsteam

Utöka ditt utvecklingsteam

Vi sätter ihop ditt skalbara utvecklingsteam med de bästa kandidaterna i Indien.

Ditt utökade team

Flexibla, begåvade och offshore

development team extension photo weassemble

Ditt utvecklingsteam har skapats för att sömlöst integreras med din befintliga verksamhet och företagskultur, vilket hjälper dig att undvika resursflaskhalsar och ger dig möjlighet att skala snabbare.

Vi sätter ihop ditt team, lägger upp hela verksamheten och hjälper dig med rekryteringsprocessen. Från att granska CV:n till att installera arbetsprogram.

development team extension photo weassemble

Förtrodd av fantastiska företag

En utvidgning av utvecklingsteamet utökar ditt befintliga team med experttalanger och ökar dina resurser i takt med att projektet utvecklas. Detta är en smidig och perfekt lösning för nystartade företag.

Snabb uppstart och snabbt i mål

Vi sätter ihop ditt team inom en månad, och hjälper dig att starta projektet så snart som möjligt med minimalt krångel och minskade kostnader.

Vår enkla rekryteringsprocess sätter fokus på att hitta specialister med hög kompetens som passar bra in i din företagskultur.

För dig betyder det att du slipper läsa igenom CV:n, ha ändlösa löneförhandlingar och oroa dig för hur det kommer att gå.

People-first rekrytering

Du kommer att få ett urval av CV:n som våra rekryterare valt ut baserat på kandidaternas tekniska erfarenhet, kulturell passform och kompetensnivå – allt inom 3 arbetsdagar.

3
Snabb uppstart

Dina utvalda ingenjörer kommer att vara redo att börja arbeta med ditt projekt med den bästa tekniken inom 10 arbetsdagar.

10
Ökad trygghet

Arbeta med ditt team och utvärdera deras förmågor, hur de passar in i din företagskultur och om de strävar efter att uppnå dina mål inom en gratis provperiod på 2 veckor.

2

Ditt team, din teknikstack

Ett dedikerat utvecklingsteam bör smälta in sömlöst med din befintliga verksamhet. Vi sätter ihop ett team med de bästa talangerna med erfarenhet av din teknologi. Vi har talanger med en mängd olika bakgrunder, vilket hjälper till att påskynda rekryteringsprocessen. Säg farväl till långsamma rekryteringsprocesser och onboarding; från QA-ingenjörer till UX-designers, dina nya lagspelare är redo att börja inom kort.

Sätt ihop ditt flexibla utvecklingsteam och gör dig redo att skala utan gränser.

Enkel process bra resultat

Att arbeta med WeAssemble för att bygga ditt dedikerade offshore team har många fördelar för ditt företag.

Våra metoder är utformade för att vara smidiga, kostnadseffektiva och leverera det bästa teamet för passa in i din företagskultur och uppnå dina mål.

Närvarande support

Ditt Europa-baserade team håller dig i handen genom hela anställningsprocessen och därefter för att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt team.

Låg risk

Med en två veckor lång provperiod för att se om teamet passar in i din företagskultur och möjligheten att skala upp och ner varje månad, är en offshore-förstärkning lågrisksättet att utöka ditt team.

Interkulturell kommunikation

Vi samlar inte bara ett team av talanger från Indien utan hittar rätt personer som passar in i din företagskultur, arbetssätt och din vision av hur vi uppnår era mål tillsammans.

Full kontroll över skalbarheten

Våra 30-dagarsvillkor innebär att du kan lägga till eller ta bort ingenjörer och specialister baserat på dina krav för den kommande månaden.

Priskalkylator

Vår prissättning är utformad för att vara flexibel, precis som ditt team. Välj bara vad du behöver i varje avsnitt, så ger kalkylatorn en uppskattning. Vi tror att du kommer att bli positivt överraskad av våra konkurrenskraftiga priser.

  01. Välj din Teknologi

  Vilken teknologi kommer ditt team att använda? Ange antalet utvecklare du behöver för varje teknologi.

  Front-end

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  Back-end

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  Mobile

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  Database

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  02. Ange antalet specialister

  Ditt projekt kan kräva specialistkompetens. Lägg till ditt urval av specialister.

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  03. Bransch

  Ange vilken bransch ditt företag tillhör.

  04. Projektets varaktighet

  Hur lång tid uppskattar du att du kommer att behöva ditt dedikerade utvecklingsteam för att arbeta med detta och framtida projekt?

  1

  månad

  Respons

  Våra partner, från nystartade företag till stora företag, litar på oss för vår ansvarighet, resursförmåga och drivkraft. Men du behöver inte höra det från oss. Här är vad de har att säga.

  5

  ”Våra drömmars offshoreteam”

  I byggbranschen är det att kunna arbeta snabbt och effektivt det som skiljer dig från konkurrenterna. Vårt nyskapade utvecklingsteam hjälpte oss att göra just det så att vi kunde leverera en produkt som skulle revolutionera våra tjänster och våra relationer med våra kunder. De är verkligen våra drömmars offshore-team, och vi har våra underbara partners på WeAssemble att tacka för det.

  Jack Day

  Managing Director
  Queenswood Engagement

  5 Resultat
  5 Effektivitet
  4.9 Samråd

  Land

  Storbritannien

  Projektsammanfattning

  Vi satte samman ett dedikerat utvecklingsteam till Queenswood Engagement för att skapa innovativ programvara, som skulle hjälpa dem att vinna nya affärer.

  Teknologi

  • Bransch

   Stakeholder management & comms

  • Storlek på teamet

   9

  • Varaktighet

   1 år

  Bransch

  Stakeholder management & comms

  Storlek på teamet

  9

  Varaktighet

  1 år

  5

  ”WeAssemble tar sig tid att förstå din produkt lika bra som du gör”

  Vårt offshore-utvecklingsteam har varit avgörande för att hjälpa oss att skala vårt produkt- och e-handelserbjudande. Deras drivkraft och engagemang för att säkerställa att slutprodukten är den bästa den kan vara är anmärkningsvärt. Viktigast av allt, WeAssemble tar sig tid att förstå din produkt lika bra som du gör och tar ansvar på största allvar.

  Craig Terry

  Managing Director
  Steinway & Sons

  5 Resultat
  5 Effektivitet
  5 Samråd

  Land

  Storbritannien

  Projektsammanfattning

  Vi satte ihop ett dedikerat utvecklingsteam till Steinway & Sons för att skapa unika produkter som moderniserade hur företaget interagerar med sina kunder i en föränderlig värld.

  Teknologi

  • Bransch

   E-handel

  • Storlek på teamet

   25

  • Varaktighet

   1 år

  Bransch

  E-handel

  Storlek på teamet

  25

  Varaktighet

  1 år

  4.6

  ”Teamets dedikation till leverans är imponerande”

  Som nystartad sökte vi efter en kostnadseffektiv lösning på vår resursfråga. Att arbeta med WeAssemble frigjorde oss för att förverkliga en idé som vi bara inte kunde lämna på bordet. Teamets dedikation till leverans är imponerande, och jag arbetar med utmanarmärken på ungdomsmarknaden, så det krävs mycket för att imponera på mig.

  Luke Hodson

  Founder of NERDS Collective

  4.7 Resultat
  4.5 Effektivitet
  4.6 Samråd

  Land

  Storbritannien

  Projektsammanfattning

  NERDS Collective behövde tillgång till kostnadseffektiva resurser för att stödja lanseringen av en branschomvälvande produkt; lösningen var ett dedikerat utvecklingsteam.

  Teknologi

  • Bransch

   Marknadsföring & Kommunikation

  • Storlek på teamet

   25

  • Varaktighet

   Pågående

  Bransch

  Marknadsföring & Kommunikation

  Storlek på teamet

  25

  Varaktighet

  Pågående

  faq development team extension by weassemble

  Frequently Asked Questions

  Team utsträckande-modellen, även känd som team-utvidgning, är en outsourcing-strategi där utvecklingskrav läggs ut på externa talanger.

  Offshore-företag, som WeAssemble, är bäst lämpade att hjälpa företag som vill skala upp sina utvecklingsteam snabbt och till en låg kostnad.

  Kostnaden för en utökning av ett utvecklingsteam beror på hur många ingenjörer, utvecklare eller specialister du anställer och vilka språk och tekniker de kommer att arbeta med. Använd vår kalkylator för att få en kostnadsberäkning för ditt team och våra tjänster!

  Ta kontakt idag för att få veta mer om hur du skapar en högkvalificerad och dedikerad team-utvidgning.

  Offshoring kan erbjuda en kostnadsoptimering på upp till 50 % i jämförelse med onshore-inhyrning.

  En dedikerad team-modell är ett tillvägagångssätt för outsourcing av programvaruutvecklingsprojekt. Den innebär vanligtvis ett samarbete mellan tre parter: kunden, outsourcing-företaget och offshore-utvecklingsteamet.

  faq development team extension by weassemble

  WeAssemble är här för att hjälpa dig

  Låt oss hjälpa dig att skräddarsy ditt team efter dina behov. Har du frågor om våra processer? Är du redo att utöka ditt team? Fyll i formuläret så kontaktar vår engagerade personal dig inom 24 arbetstimmar.