Offshore Mjukvaruutveckling

Offshore Mjukvaruutveckling

Unika företag kräver unika lösningar. Vi sätter ihop ett skräddarsytt paket som uppfyller dina projektkrav.

Skräddarsytt efter dina behov

Din skräddarsydda offshore-lösning

Oavsett om du behöver hjälp med att bygga upp din utvecklingsavdelning från grunden, eller råd kring din nuvarande situation, kan vi skapa en lösning för dig.

Med 20+ unika lösningar kan du mixa och matcha – det finns inga gränser för vad din lösning kan innebära.

Förtrodd av fantastiska företag

Offshore-mjukvaruutveckling är en innovativ lösning som hjälper företag att utöka sin kapacitet för mjukvaruteknik genom att bygga upp ett team som arbetar i ett utländskt OUC som förvaltas av ett outsourcingföretag.

Enkel process, bra resultat

Där många skulle dra sig för att erbjuda flexibla tjänster utmärker vi oss.

Det beror på att vi förstår att mjukvaruutveckling kräver flexibilitet från alla inblandade parter.

Våra offshore-modeller är designade utifrån vad som är bäst för dig och ditt projekt.

Närvarande support

Ditt europeiska team håller dig i handen under hela anställningsprocessen och därefter för att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt offshore utvecklingsteam.

Låg risk

Med en två veckor lång provperiod för att se om teamet passar in i din företagskultur och möjligheten att betala per månad eller per timme, är detta lågrisksättet att leverera kritiska projekt snabbare.

Flexibelt & Skalbart

Ditt offshore utvecklingsteam är både smidigt och flexibelt och kan anpassa sig efter dina föränderliga behov. Därför kan vi alltid erbjuda möjligheter att skala upp.

Månatlig betalning eller på timbasis

För långsiktiga projekt sätter vi ihop team som anställs på månadsbasis med 30 dagars uppsägningstid. Behöver du en kortsiktig lösning så har vi även specialister som kan få ersättning på timbasis.

Utvecklingsmodeller för offshore

Offshore-programvaruutveckling är ett billigt och riskfritt sätt att skala upp din verksamhet. Det hjälper innovativa företag som ditt att skala upp snabbare och samtidigt arbeta smartare. Vi erbjuder tre vägar som prioriterar samarbete och flexibilitet, vilket ger sinnesro samtidigt som det skapar värde.

WeAssemble bygger ditt offshore-team av de bästa talangerna i Indien och driver din verksamhet. Din dedikerade Account Manager finns på plats hela tiden för att erbjuda stöd och vägledning om teamledning och projektleverans. Det innebär mer tid för dig att fokusera på utvecklingen av ditt företag.

Utvidgning av teamet
Undvik problem i resurserna
Utöka ditt befintliga team
Låg risk, låg kostnad
Dedikerat team
Agilt skapande av team
Integreras med din kultur
Flexibel från månad till månad
Offshore-utvecklingscenter
Beläget i Indien
Perfekt för större team
Fullständigt märkt med din logotyp

Din offshore-modell, din tekniska stack

Oavsett om du behöver QA-ingenjörer som arbetar i Java eller apputvecklare som är Android-experter, sätter vi ihop ditt team av de bästa talangerna med expertis inom din teknik. Säg adjö till att vänta på att rekryteringarna ska komma igång; dina ingenjörer är redo att sätta igång med arbetet.

Låt oss hitta den bästa lösningen för ditt företag. Boka ett samtal för att diskutera dina unika behov av mjukvaruutveckling idag.

Feedback

Våra offshore-utvecklingslösningar är lika unika som våra partners. Ta reda på mer om deras erfarenheter från första hand.

5

“The offshore team of our dreams”

In the construction industry, being able to work quickly and efficiently is what will set you apart from the competition. Our newly created development team helped us do just that so we could deliver a product that would revolutionise our services and our relationships with our clients. They are truly the offshore team of our dreams, and we have our wonderful partners at WeAssemble to thank for that.

Jack Day

Managing Director
Queenswood Engagement

5 Resultat
5 Effektivitet
4.9 Samråd

Land

Storbritannien

Projektsammanfattning

Vi satte samman ett dedikerat utvecklingsteam till Queenswood Engagement för att skapa innovativ programvara, som skulle hjälpa dem att vinna nya affärer.

Teknologi

 • Bransch

  Stakeholder management & comms

 • Storlek på teamet

  9

 • Varaktighet

  1 år

Bransch

Stakeholder management & comms

Storlek på teamet

9

Varaktighet

1 år

5

“WeAssemble takes the time to understand your product as well as you do”

Our offshore development team has been instrumental in helping us scale our product and e-commerce offering. Their drive and dedication to ensuring the end product is the best it can be is remarkable. Most importantly, WeAssemble takes the time to understand your product as well as you do and take accountability very seriously.

Craig Terry

Managing Director
Steinway & Sons

5 Resultat
5 Effektivitet
5 Samråd

Land

Storbritannien

Projektsammanfattning

Vi satte ihop ett dedikerat utvecklingsteam till Steinway & Sons för att skapa unika produkter som moderniserade hur företaget interagerar med sina kunder i en föränderlig värld.

Teknologi

 • Bransch

  E-handel

 • Storlek på teamet

  25

 • Varaktighet

  1 år

Bransch

E-handel

Storlek på teamet

25

Varaktighet

1 år

4.6

“The team’s dedication to delivery is impressive”

As a start-up, we were looking for a cost-effective solution to our resource issue. Working with WeAssemble freed us up to bring an idea to life that we just couldn’t leave on the table. The team’s dedication to delivery is impressive, and I work with challenger brands in the youth market, so it takes a lot to impress me.

Luke Hodson

Founder of NERDS Collective

4.7 Resultat
4.5 Effektivitet
4.6 Samråd

Land

Storbritannien

Projektsammanfattning

NERDS Collective behövde tillgång till kostnadseffektiva resurser för att stödja lanseringen av en branschomvälvande produkt; lösningen var ett dedikerat utvecklingsteam.

Teknologi

 • Bransch

  Marknadsföring & Kommunikation

 • Storlek på teamet

  25

 • Varaktighet

  Pågående

Bransch

Marknadsföring & Kommunikation

Storlek på teamet

25

Varaktighet

Pågående

Ofta ställda frågor

Efter att ha gått igenom dina projektkrav handplockar vi skickliga och engagerade webbutvecklare som du kan träffa. Ta kontakt för att påbörja processen med att bygga upp ditt offshore-utvecklingsteam.

Att definiera din strategi, välja ut dina ingenjörer och få dem att sätta igång med din teknik kan ta ungefär två veckor.

Vi tilldelar dig en dedikerad kundansvarig som kommer att finnas till hands under hela processen för att erbjuda dig stöd och hålla dig uppdaterad om framstegen.

Den exakta kompetensen hos dina inhyrda utvecklare beror på vilken teknik du vill att de ska arbeta med. Vi handplockar ingenjörer utifrån dina projektkrav och utmaningar och bedömer deras kompetens innan vi tilldelar dem till ditt team.

Vi accepterar en rad olika betalningsmetoder. För mer information om betalningsalternativ och priser, vänligen kontakta vårt dedikerade team.

Karaktären av offshore-uthyrning är att den är flexibel. Om en ersättare behövs kan vi snabbt hitta en skicklig och pålitlig ingenjör från vårt studieprogram för att fylla eventuella luckor i ditt team.

Ja, dina dedikerade utvecklare kommer att arbeta heltid med ditt projekt.

Offshore mjukvaruutveckling är en innovativ lösning för företag som vill skala upp sin kapacitet för mjukvaruutveckling. Ditt fasta team arbetar i ett offshore-utvecklingscenter i ett annat land och hanteras av ett outsourcingföretag.

Ett offshore-utvecklingsteam är ett team av mjukvaruingenjörer som är anställda av ditt företag. Den enda skillnaden mellan ditt offshore-team och dina befintliga team är att det förstnämnda teamet arbetar på distans i ett annat land, därav ”offshore”.

Offshore-tjänster för mjukvaruutveckling erbjuder större flexibilitet, lägre kostnader och snabbare tidsramar, vilket hjälper företag att minska problempunkter och hålla krävande tidsfrister.

Offshore-utvecklingsmodellen är ett tillvägagångssätt för att lägga ut programvaruutvecklingsprojekt på entreprenad. Den innebär vanligtvis ett samarbete mellan tre parter: kunden, outsourcing-företaget och offshore-utvecklingsteamet.

WeAssemble är här för att hjälpa dig

Låt oss hjälpa dig att skräddarsy ditt team efter dina behov. Har du frågor kring våra processer? Är du redo att utöka ditt team? Fyll i formuläret så kontaktar vår engagerade personal dig inom 24 arbetstimmar.