Om Oss

Om Oss

En ny syn på offshoring
Uppgraderad offshoring
Nästa generations offshoring
Återlansering av offshoring

Under flera år har våra grundare arbetat tillsammans för att bygga framgångsrika offshore team inom olika branscher och länder. Under den tiden har de lärt sig mycket om vad som får fantastiska team att fungera. De upptäckte också att det smidigaste och mest kostnadseffektiva sättet för företag att växa är att sätta ihop offshore utvecklingsteam. Skalbarheten och flexibiliteten gör att fördelarna med offshore-utveckling är långtgående.

WeAssembles personal finns i Storbritannien, Indien och Skandinavien. Vår VD, Darragh O’Meachair, leder vårt europeiska kontor och vår COO, Nimesh Jain, är ansvarig för vår personal i Indien. Deras mål är att hjälpa så många företag som möjligt att ta del av de oändliga möjligheterna som offshoring ger.

Hur vi arbetar

Vi är en ny typ av offshorebolag med ett unikt förhållningssätt.

Vårt utbud av flexibla tjänster hjälper dig att bygga upp eller skala ditt mjukvaruutvecklingsteam oavsett hur din situation ser ut.

Vi sätter ihop ett offshore-team baserat i Indien genom att anställa de mest kunniga utvecklarna och specialisterna baserat på dina projektkrav och din företagskultur. Vi kan till och med köpa och bygga upp en dedikerad kontorsyta för ditt offshore-team att arbeta i.

Föutom detta, är vårt europeiska team alltid här för att hjälpa dig igenom anställningsprocessen och därefter.

Träffa WeAssemble teamet

Vårt mångsidiga, vänliga och kunniga team är spritt över hela världen, precis som våra kunder. Säg hej!

Our Team

Darragh O’Meachair

Co-Founder & CEO

Our Team

Nimesh Jain

Co-Founder & COO

Our Team

Emma Jeppsson

Talent Alignment Director

Our Team

Prachee Bapat

Co-Founder & CPO

Our Team

Meghal Majithia

Filtered Talent Director