Offshore Utvecklingscenter

Offshore Utvecklingscenter

Vi sätter ihop ditt eget offshore utvecklingscenter i Indien. Den perfekta lösningen för större team.

Ditt innovationcenter

Dedikerade, pålitliga och offshore

offshore development centre photo weassemble

Allt eftersom komplexiteten i dina projekt växer bör ditt team också göra det. Ett dedikerat offshore utvecklingscenter är det mest effektiva sättet att skala upp dina resurser samtidigt som du behåller ditt företags identitet.

Ditt offshore utvecklingscenter är inte bara hem för 30+ utvecklare och specialister
utan även en direkt förlängning av ditt huvudkontor. Trots att det är baserat i Indien kommer ditt utvecklingscenter att vara helt märkt med din logotyp och vara utrustat med toppmodern teknik.

offshore development centre photo weassemble

Offshore-utvecklingscenter är baserade utomlands och är perfekta för större team. WeAssemble ansvarar för att inrätta ditt offshore-utvecklingscenter och för att hantera din mjukvaruutvecklingskapacitet i Indien.

Förtrodd av fantastiska företag

Öppna dörrarna till ditt dedikerade utvecklingscenter för att förverkliga dina idéer

När ditt nya utvecklingscenter ska öppnas, ger vi det lilla extra för att säkerställa att det är på det bästa läget, med de mest konkurrenskraftiga talangerna i Indien. Ditt team fungerar bäst när de är motiverade, känner sig stöttade och har en inspirerande miljö att arbeta i. Därför inreder vi utvecklingscentret med ditt företags logotyp och varumärke, så att utvecklarna känner sig som en del av företaget. Deras arbetsplats kommer att vara bekväm och utrustad med toppmodern teknik som gör att de kan accelerera i sina roller.

People-first hiring

Du kommer att få ett urval av CV:n som våra rekryterare valt ut baserat på kandidaternas tekniska erfarenhet, kulturell passform och kompetensnivå – allt inom 3 arbetsdagar.

3
Snabb uppstart

Dina utvalda ingenjörer kommer att vara redo att börja arbeta med ditt projekt med den bästa tekniken inom 10 arbetsdagar.

10
Komma igång

Vi hittar ett lämpligt kontor och sätter upp arbetsplatserna. En bekväm och inredd arbetsmiljö står klar inom 10 arbetsdagar.

10

Ditt OUC (offshore utvecklingscentrum) är ditt nya innovationscentrum. Låt oss börja bygga idag.

Ditt team, din teknikstack

Ett dedikerat utvecklingsteam bör smälta in sömlöst med din befintliga verksamhet. Vi sätter ihop ett team med de bästa talangerna med erfarenhet av din teknologi. Vi har talanger med en mängd olika bakgrunder, vilket hjälper till att påskynda rekryteringsprocessen. Säg farväl till långsamma rekryteringsprocesser och onboarding; från QA-ingenjörer till UX-designers, dina nya lagspelare är redo att börja inom kort.

Enkel process, snabba resultat

Att investera i ett offshore utvecklingscenter är det första steget mot större skalbarhet.

Ditt team är dedikerat, motiverat att uppnå dina mål och redo att bli ett nav för tekniska framsteg för ditt företag.

Våra metoder är utformade för att hitta talanger som är oöverträffade i skicklighet och ambition. De är även smidiga och kostnadseffektiva.

Närvarande support

Ditt europeiska team håller dig i handen under hela anställningsprocessen och därefter för att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt offshore utvecklingsteam.

Kostnadseffektivt

Ditt offshore utvecklingscenter består av begåvade, hängivna och flexibla individer. Låter det bra? Det blir bättre. Den strömlinjeformade rekryteringsprocessen innebär att du kan spara mycket pengar som kan återinvesteras i flera ambitiösa projekt.

Uppnå dina mål

Ditt nya utvecklingsteam är knutet till ditt företag genom ett gemensamt engagemang för att uppnå dina mål. De är inte bara en förlängning av din verksamhet utan ett integrerat team som arbetar hårt för att leverera framgångsrika projekt.

Ansvar

Vi anser att ett framgångsrikt utvecklingscenter är ansvarsfullt och transparent. Det är därför vi väljer dina ingenjörer och specialister baserat inte bara på deras erfarenhet utan även deras karaktär och pålitlighet.

Respons

Våra partner står i centrum för allt vi gör. Se vad de har att säga.

5

”Våra drömmars offshoreteam”

I byggbranschen är det att kunna arbeta snabbt och effektivt det som skiljer dig från konkurrenterna. Vårt nyskapade utvecklingsteam hjälpte oss att göra just det så att vi kunde leverera en produkt som skulle revolutionera våra tjänster och våra relationer med våra kunder. De är verkligen våra drömmars offshore-team, och vi har våra underbara partners på WeAssemble att tacka för det.

Jack Day

Managing Director
Queenswood Engagement

5 Resultat
5 Effektivitet
4.9 Samråd

Land

Storbritannien

Projektsammanfattning

Vi satte samman ett dedikerat utvecklingsteam till Queenswood Engagement för att skapa innovativ programvara, som skulle hjälpa dem att vinna nya affärer.

Teknologi

 • Bransch

  Stakeholder management & comms

 • Storlek på teamet

  9

 • Varaktighet

  1 år

Bransch

Stakeholder management & comms

Storlek på teamet

9

Varaktighet

1 år

5

”WeAssemble tar sig tid att förstå din produkt lika bra som du gör”

Vårt offshore-utvecklingsteam har varit avgörande för att hjälpa oss att skala vårt produkt- och e-handelserbjudande. Deras drivkraft och engagemang för att säkerställa att slutprodukten är den bästa den kan vara är anmärkningsvärt. Viktigast av allt, WeAssemble tar sig tid att förstå din produkt lika bra som du gör och tar ansvar på största allvar.

Craig Terry

Managing Director
Steinway & Sons

5 Resultat
5 Effektivitet
5 Samråd

Land

Storbritannien

Projektsammanfattning

Vi satte ihop ett dedikerat utvecklingsteam till Steinway & Sons för att skapa unika produkter som moderniserade hur företaget interagerar med sina kunder i en föränderlig värld.

Teknologi

 • Bransch

  E-handel

 • Storlek på teamet

  25

 • Varaktighet

  1 år

Bransch

E-handel

Storlek på teamet

25

Varaktighet

1 år

4.6

”Teamets dedikation till leverans är imponerande”

Som nystartad sökte vi efter en kostnadseffektiv lösning på vår resursfråga. Att arbeta med WeAssemble frigjorde oss för att förverkliga en idé som vi bara inte kunde lämna på bordet. Teamets dedikation till leverans är imponerande, och jag arbetar med utmanarmärken på ungdomsmarknaden, så det krävs mycket för att imponera på mig.

Luke Hodson

Founder of NERDS Collective

4.7 Resultat
4.5 Effektivitet
4.6 Samråd

Land

Storbritannien

Projektsammanfattning

NERDS Collective behövde tillgång till kostnadseffektiva resurser för att stödja lanseringen av en branschomvälvande produkt; lösningen var ett dedikerat utvecklingsteam.

Teknologi

 • Bransch

  Marknadsföring & Kommunikation

 • Storlek på teamet

  25

 • Varaktighet

  Pågående

Bransch

Marknadsföring & Kommunikation

Storlek på teamet

25

Varaktighet

Pågående

faq offshore development centre picture weaasemble

Frequently Asked Questions

OUC står för offshore utvecklingscentrum och är en typ av affärsmodell. Ett OUC är ett kontor som ligger på en annan plats än företagets huvudkontor, vanligtvis utomlands. Där finns företagets dedikerade mjukvaruutvecklingsteam, vilket vanligtvis kostar mindre än att bygga upp ett nytt onshore-team.

Teamen vid OUC:s kan erbjuda en rad olika tjänster, bland annat utformning av applikationer och webbplatser, programvaruutveckling och IT-stöd.

Offshore mjukvaruutveckling är en innovativ lösning för företag som vill skala upp sin kapacitet för mjukvaruteknik. Ditt fasta team arbetar i ett offshore-utvecklingscenter i ett annat land och förvaltas av ett outsourcingföretag.

Offshore-utvecklingsmodellen är ett tillvägagångssätt för outsourcing av programvaruutvecklingsprojekt. Den innebär vanligtvis ett samarbete mellan tre parter: kunden, outsourcing-företaget och offshore-utvecklingsteamet.

Offshore-utvecklare tillhandahåller dedikerade resurser till ett företag och arbetar uteslutande med deras projekt. En projekt- eller produktchef leder dem vanligtvis. I den här modellen får kunden dessutom ytterligare stöd av offshoring-företaget, som sköter administration, HR och löner.

faq offshore development centre picture weaasemble

WeAssemble är här för att hjälpa dig

Låt oss hjälpa dig att skräddarsy ditt team efter dina behov. Har du frågor om våra processer? Är du redo att utöka ditt team? Fyll i formuläret så kontaktar vår engagerade personal dig inom 24 arbetstimmar.