Dedikerat Utvecklingsteam

Dedikerat
Utvecklingsteam

Vi sätter ihop ditt dedikerade och flexibla utvecklingsteam med de bästa talangerna i Indien.

Ditt utvecklingsteam

Dedikerade, integrerade
& offshore

dedicated development team photo by weassemble

Ditt engagerade team kommer att sättas ihop för att sömlöst integreras med din befintliga verksamhet och företagskultur, vilket gör att du undviker resursflaskhalsar och kan skala upp snabbare.

Vi sätter ihop ditt team, ser till att de kommer igång och hjälper dig under rekryteringsprocessen med allt från CV-screening till installation av nödvändiga arbetsprogram.

dedicated development team photo by weassemble

Förtrodd av fantastiska företag

Ett dedikerat utvecklingsteam arbetar uteslutande med ditt företags projekt och erbjuder flexibla externa resurser som hjälper dig att undvika problempunkter. Arbeta smartare och nå dina mål med ett dedikerat utvecklingsteam.

Snabb uppstart och snabbt i mål

Vi sätter ihop ditt team inom en månad, och hjälper dig att starta projektet så snart som möjligt med minimalt krångel och minskade kostnader.

Vår enkla rekryteringsprocess sätter fokus på att hitta specialister med hög kompetens som passar bra in i din företagskultur. För dig betyder det att du slipper läsa igenom ett stort CV:n, ha ändlösa löneförhandlingar och oroa dig för hur det kommer att gå.

People-first rekrytering

Du kommer att få ett urval av CV:n som våra rekryterare valt ut baserat på kandidaternas tekniska erfarenhet, hur de passar in i er företagskultur samt kompetensnivå – allt inom 3 arbetsdagar.

3
Snabb uppstart

Dina utvalda ingenjörer kommer att vara redo att börja arbeta med ditt projekt med den bästa tekniken inom 10 arbetsdagar.

10
Ökad trygghet

Arbeta med ditt team och utvärdera deras förmågor, hur de passar in i din företagskultur och om de strävar efter att uppnå dina mål inom en gratis provperiod på 2 veckor.

2

Hitta rätt talang till ditt dedikerade team och gör dig redo att skala upp snabbare.

Enkel process bra resultat

Att arbeta med WeAssemble för att bygga ditt dedikerade offshore team har många fördelar för ditt företag.

Våra metoder är utformade för att vara smidiga, kostnadseffektiva och leverera det bästa teamet för att passa in i din företagskultur och uppnå dina mål.

Flexibelt & Skalbart

Projektplaner har en tendens att fluktuera. Ditt engagerade team är smidigt och flexibelt och kan anpassa sig till dina föränderliga behov.

Flexibelt & Skalbart

Projektplaner har en tendens att fluktuera. Ditt engagerade team är smidigt och flexibelt och kan anpassa sig till dina föränderliga behov.

Låg risk

Med en 2-veckors provperiod och lägre övergripande kostnader kan du lansera dina djärvaste idéer utan att investera för mycket tid och pengar.

Närvarande support

Ditt Europa-baserade team finns till hands genom hela anställningsprocessen och därefter för att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt team.

Ditt team, din teknikstack

Ett dedikerat utvecklingsteam bör smälta in sömlöst med din befintliga verksamhet. Vi sätter ihop ett team med de bästa talangerna med erfarenhet av din teknologi. Vi har talanger med en mängd olika bakgrunder, vilket hjälper till att påskynda rekryteringsprocessen. Säg farväl till långsamma rekryteringsprocesser och onboarding; från QA-ingenjörer till UX-designers, dina nya lagspelare är redo att börja inom kort.

Priskalkylator

Vår prissättning är utformad för att vara flexibel, precis som ditt team. Välj bara vad du behöver i varje avsnitt, så ger kalkylatorn en prisuppskattning. Vi tror att du kommer att bli positivt överraskad av våra konkurrenskraftiga priser.

  01. Välj din Teknologi

  Vilken teknologi kommer ditt team att använda? Ange antalet utvecklare du behöver för varje teknologi.

  Front-end

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  Back-end

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  Mobile

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  Database

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  02. Ange antalet specialister

  Ditt projekt kan kräva specialistkompetens. Lägg till ditt urval av specialister.

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  -

  +

  03. Bransch

  Ange vilken bransch ditt företag tillhör.

  04. Projektets varaktighet

  Hur lång tid uppskattar du att du kommer att behöva ditt dedikerade utvecklingsteam för att arbeta med detta och framtida projekt?

  1

  månad

  Respons

  Vi är stolta över våra långsiktiga relationer med våra partner. Läs deras förstahandsupplevelser av att arbeta med WeAssemble för att bygga upp sina offshore-team.

  5

  ”Våra drömmars offshoreteam”

  I byggbranschen är det att kunna arbeta snabbt och effektivt det som skiljer dig från konkurrenterna. Vårt nyskapade utvecklingsteam hjälpte oss att göra just det så att vi kunde leverera en produkt som skulle revolutionera våra tjänster och våra relationer med våra kunder. De är verkligen våra drömmars offshore-team, och vi har våra underbara partners på WeAssemble att tacka för det.

  Jack Day

  Managing Director
  Queenswood Engagement

  5 Resultat
  5 Effektivitet
  4.9 Samråd

  Land

  Storbritannien

  Projektsammanfattning

  Vi satte samman ett dedikerat utvecklingsteam till Queenswood Engagement för att skapa innovativ programvara, som skulle hjälpa dem att vinna nya affärer.

  Teknologi

  • Bransch

   Stakeholder management & comms

  • Storlek på teamet

   9

  • Varaktighet

   1 år

  Bransch

  Stakeholder management & comms

  Storlek på teamet

  9

  Varaktighet

  1 år

  5

  ”WeAssemble tar sig tid att förstå din produkt lika bra som du gör”

  Vårt offshore-utvecklingsteam har varit avgörande för att hjälpa oss att skala vårt produkt- och e-handelserbjudande. Deras drivkraft och engagemang för att säkerställa att slutprodukten är den bästa den kan vara är anmärkningsvärt. Viktigast av allt, WeAssemble tar sig tid att förstå din produkt lika bra som du gör och tar ansvar på största allvar.

  Craig Terry

  Managing Director
  Steinway & Sons

  5 Resultat
  5 Effektivitet
  5 Samråd

  Land

  Storbritannien

  Projektsammanfattning

  Vi satte ihop ett dedikerat utvecklingsteam till Steinway & Sons för att skapa unika produkter som moderniserade hur företaget interagerar med sina kunder i en föränderlig värld.

  Teknologi

  • Bransch

   E-handel

  • Storlek på teamet

   25

  • Varaktighet

   1 år

  Bransch

  E-handel

  Storlek på teamet

  25

  Varaktighet

  1 år

  4.6

  ”Teamets dedikation till leverans är imponerande”

  Som nystartad sökte vi efter en kostnadseffektiv lösning på vår resursfråga. Att arbeta med WeAssemble frigjorde oss för att förverkliga en idé som vi bara inte kunde lämna på bordet. Teamets dedikation till leverans är imponerande, och jag arbetar med utmanarmärken på ungdomsmarknaden, så det krävs mycket för att imponera på mig.

  Luke Hodson

  Founder of NERDS Collective

  4.7 Resultat
  4.5 Effektivitet
  4.6 Samråd

  Land

  Storbritannien

  Projektsammanfattning

  NERDS Collective behövde tillgång till kostnadseffektiva resurser för att stödja lanseringen av en branschomvälvande produkt; lösningen var ett dedikerat utvecklingsteam.

  Teknologi

  • Bransch

   Marknadsföring & Kommunikation

  • Storlek på teamet

   25

  • Varaktighet

   Pågående

  Bransch

  Marknadsföring & Kommunikation

  Storlek på teamet

  25

  Varaktighet

  Pågående

  faq dedicated development team from weaasemble

  Frequently Asked Questions

  Din interna produktchef kopplar virtuellt ihop sig med ditt offshore-team via valfria kommunikations- och projektledningsverktyg, tillhandahåller funktioner och samlar in krav. Deras resultat kommer att baseras på bästa praxis.

  Produktutvecklingsteam skapar och lanserar nya produkter som uppfyller kundernas behov. Detta kan inkludera appar, webbplatser med mera.

  Vill du utöka ditt befintliga utvecklingsteam? En utvidgning av utvecklingsteamet är lösningen för dig.

  Team augmentation, även känd som team-utvidgning, är en outsourcing-strategi där utvecklingskrav läggs ut på externa talanger. Detta bidrar till att öka produktiviteten.

  faq dedicated development team from weaasemble

  WeAssemble är här för att hjälpa dig

  Låt oss hjälpa dig att skräddarsy ditt team efter dina behov. Har du frågor om våra processer? Är du redo att utöka ditt team? Fyll i formuläret så kontaktar vår engagerade personal dig inom 24 arbetstimmar.