Neckermanns reseplattform tar fart med offshore-teamet

Neckermanns reseplattform tar fart med offshore-teamet

Travel

UTMANINGEN

Att dra nytta av ett offshore-team för att bygga en skalbar rese-tekniklösning.

Neckermann, redan etablerat och välkänt inom europeisk resor, förberedde sig för att inta den konkurrensutsatta brittiska marknaden. De beslutade sig för att titta på nytt på den rese-teknik som krävdes för att driva B2C-tillväxt i Storbritannien och lägga grunden för teknisk skalbarhet för företaget i framtiden.

Neckermann-teamet träffade WeAssemble på World Travel Market-konferensen i London 2022. De var intresserade av att förstå hur de kunde dra nytta av ett offshore-team för att stödja sin produktutvecklingsstrategi.

clutch_review
clutch_avatar
Andrew Baker, VD för Travel Vogue Ltd
"Att skapa ett produktutvecklingsteam kan vara en riskfylld och tidskrävande process, men med WeAssemble som rådgivare inom teknisk expertis och kulturell passform..."
Läs mer

Om partnern

Neckermann Travel är den brittiska delen av den ledande globala resefördelningsorganisationen med samma namn.

Med över 30 års erfarenhet av att hjälpa semesterfirare att upptäcka nya platser och boka den perfekta semestern skapar.

Neckermann Travel paketresor för resenärer i Storbritannien.

 

BRANSCH: Resor
PLATS: Storbritannien

Lösningen

Samarbete är allt inom offshoring, och under en serie omfattande möten med Neckermann-teamet fastställdes arbetsroller och teamstruktur. Vi säkerställde att denna samarbetsanda förblev konsekvent under hela partnerskapet genom regelbundna möten mellan WeAssemble och Neckermanns team, vilket gav det stöd som behövdes för att nå deras mål.

VARAKTIGHET: 1 år
TEAMSTORLEK: 10 experter

ANVÄNDA TEKNOLOGIER: NodeJS NextJS NestJS MongoDB AWS

cs-slide-1
cs-slide-2
cs-slide-3
cs-slide-4
cs-slide-1
cs-slide-2
cs-slide-3
cs-slide-4

Appfunktionalitet

Förutsägbar sökning
Multifunktionell kalender
Kundrecensioner
Informativa sidor om destinationer och samlingar
Responsiv och mobilanpassad design
Förutsägbar sökning

Neckermanns team förbättrade sin webbplats sökfunktionalitet genom att erbjuda en sömlös köpupplevelse för resenärer. De byggde en optimerad sökfunktion som levererade resultat baserat på sökparametrar för städer och hotellnamn.

Multifunktionell kalender

Neckermanns team integrerade en användarvänlig kalender som visar flexibilitet med datum och möjlighet att ändra antalet nätter med ett klick i sökfunktionen. Detta filtrerade sökresultaten baserat på tillgänglighet.

Kundrecensioner

Konsumentrecensioner är en integrerad del av detaljhandelsupplevelsen och en effektiv försäljningsdrivare. Utvecklarna integrerade Trustpilot-recensioner på Neckermann Travels webbplats för att öka konsumenternas förtroende genom social bevis.

Informativa sidor om destinationer och samlingar

Neckermanns team skapade flera destinationsidor med omfattande översikter över platser och samlingssidor för användare som söker specifika behov (t.ex. endast vuxna). Baserat på användardata erbjuder dessa sidor resenärer ett urval av handplockade destinationer som är skräddarsydda efter deras preferenser.

Responsiv och mobilanpassad design

Att lansera en responsiv och mobilanpassad app var en prioritet för att vara konkurrenskraftig i dagens digitala landskap. Neckermanns team såg till att appens digitala upplevelse var optimerad för alla enheter för att nå en bredare publik, öka engagemanget och konverteringarna.

Urval av talanger

WeAssemble startade Filtered Talent-processen för att säkerställa att vi byggde ett team som passade Neckermanns kompetens- och erfarenhetskrav. Vi upprättade jobbeskrivningar för de identifierade rollerna och gav råd om teknisk expertis och kulturell passform. För att minska riskerna granskade HR varje kandidats arbetsbakgrund och genomförde djupgående intervjuer för att säkerställa att de var lika kvalificerade som de framstod, hade erfarenhet av Neckermanns specifika tekniska plattform och delade ett intresse för resor.

Övervinna kompetensgapet

Genom att bygga ett dedikerat team i Indien kunde Neckermann-teamet kringgå kompetensgapet och de höga kostnaderna för att skapa ett team på plats i Storbritannien. Genom att övervinna dessa utmaningar byggde de ett flexibelt och kompetent team med betydande kostnadsbesparingar jämfört med anställningar på plats. Partnern hade också tillgång till WeAssembles omfattande pool av befintliga resurser, vilket säkerställde att eventuella luckor snabbt fylldes.

Internationellt team

Ledning av europeiska och indiska team

WeAssemble har driftscenter i Europa och Indien, vilket ger partnerföretag en global strategi för teambyggande som prioriterar teknisk expertis och samarbete.

Att arbeta med WeAssembles brittiska kontoteam erbjöd Neckermann-teamet den servicenivå och ansvarighet de önskade. Detta gav partnern möjligheter att ge feedback och bidrog till att överbrygga klyftan mellan det brittiska partnerteamet och det indiska utvecklingsteamet.

Vårt tillvägagångssätt byggde upp ett stabilt och förtroendefullt partnerskap som hjälpte Neckermann att optimera sina kostnader utan att kompromissa med kvalitet eller kompetens.

01
Achievement spotlight
Hjälpte Neckermann Travel att komma in på den konkurrensutsatta brittiska marknaden med en vacker och funktionell e-handelssida.
02
Teamet sattes samman med specialister inom relevanta områden, vilket gav partnern det expertstöd de snabbt behövde.
03
Den nya webbplatsen lanserades i tid inför semestersäsongen 2023 tack vare vår effektiva strategi för att bygga team.

THE RESULTS

Neckermann gör stora kostnadsoptimeringar med hjälp av ett offshore-team

Neckermanns flexibla och talangfulla team erbjöd betydande kostnadsbesparingar jämfört med anställningar inom landet.

Med stöd av detta dedikerade team av specialister inom relevanta områden trädde Neckermann in på den konkurrensutsatta brittiska resemarknaden i tid för semestersäsongen 2023 med en fungerande reseplattform.

De hade snabb tillgång till den expertsupport de behövde och uppnådde en snabb genomförande tack vare vår effektiva metod för att bygga team.

Kundrecension

As a highly esteemed platform, this service is trusted by 150,000 companies. It meticulously evaluates each review submitted to it and directly communicates with customers to guarantee that their feedback is objective.
rs_user
Andrew Baker, VD för Travel Vogue Ltd
Storbritannien
Storbritannien
RECENSIONEN VERIFIERADES AV CLUTCH OCH ÖVERENSSTÄMMER MED KUNDENS ORD

Att skapa ett produktutvecklingsteam kan vara en riskfylld och tidskrävande process, men med WeAssemble som rådgivare inom teknisk expertis och kulturell passform var det nästan problemfritt. Vi har till och med kunnat justera storleken på vårt team från månad till månad. Det är därför vi älskade att arbeta med WeAssemble – de hjälpte oss att få tillgång till den kompetens vi behöver till betydligt lägre kostnader, med den flexibilitet vi behöver.

Betygsatt:
5

WeAssemble är här för att hjälpa

Vad kan ett flexibelt team av dedikerade offshore-utvecklare göra för ditt företag? Ta kontakt för att upptäcka de obegränsade möjligheterna med offshoring