Xamarin

Xamarin

Hyra
Xamarin-appen
Utvecklare

Weassembles Xamarin-apputvecklare är expertis på att bygga mobilapplikationer och minimera användningen av inhemska utvecklare. Våra externa Xamarin-apputvecklare har mer än 5+ års erfarenhet i genomsnitt och bästa apputvecklare baserade i Indien.

Du kan anställa våra Xamarin-apputvecklare på tim- eller heltidsbasis och drastiskt minimera dina kostnader. Om du planerar att anlita en Xamarin-apputvecklare för ditt projekt? Vill du lägga ut din Xamarin-apputveckling på entreprenad? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

Varför skulle du behöva välja Xamarin-appen för dina mobilapplikationer?

Prisvärd prissättning

Xamarin är en hybridapputvecklingsplattform. Du kan testa, utveckla, hantera, bygga inbyggda mobilappar på olika plattformar med Xamarin. Några av de andra fördelarna med Xamarin är:

Prisvärd prissättning

Varför att hyra Xamarin-appen från Weassemble

Weassemble ger förstklassig support med sin expert Xamarin-app. Vi försäkrar kunderna att uppnå högre ROI genom att optimera deras kostnader genom att utnyttja Weassemble-resurserna. Några av de andra anledningarna till att anställa ett dedikerat Xamarin-appteam från Weassemble är

Expertis över 5+ år

Vår genomsnittliga erfarenhet som Drupal-utvecklare skulle vara 5+ år.

Integritet

Integritet är vår högsta prioritet. Vi respekterar din datasekretess. Därför följer vi strikta NDA:s

Flexibel modell att välja

Anställ en dedikerad React.js Developers-utvecklare varken på heltid eller timbasis enligt dina krav.

Övervakning i realtid

Du kan övervaka arbetsförloppet i realtid i projektledningsverktyg. Du kan hålla dig lättad genom att prioritera arbetet till de engagerade teammedlemmarna.

Problemfri kommunikation

Som alla utvecklarens teammedlemmar, ingen kommunikationslucka i bra engelsk kommunikation.

Genomskinlighet

Vår rapportering är regelbunden i intervallet, från tid till annan enligt kundens förväntningar.

Expertis inom Xamarin App-utveckling

Våra Xamarin App-utvecklare är mycket skickliga på att skapa plattformsoberoende utveckling för att likna det ursprungliga utseendet för mobilapplikationer. Våra Xamarin-appprogrammerare tillhandahåller nya innovativa och tilltalande UI-designer som kan vara skalbara. Anpassningsbara applösningar för affärsbehov kan utarbetas med vår Xamarin expertpanel.

Xamarin för organisationer

Våra offshore Xamarin-apputvecklare tillhandahåller end-to-end-lösningar från små till storskaliga organisationer effektivt.

Dedikerade Xamarin-apputvecklare

Weassemble tillhandahåller ett dedikerat team av Xamarin-apputvecklare för att bygga, distribuera och assistera under hela projektet.

Anpassade Xamarin-appar

Anställ våra offshore Xamarin-apputvecklare som erbjuder anpassningsbara mobila lösningar med Xamarin-formulär.

Xamarin Migration & Underhåll

Våra externa Xamarin-apputvecklare var mycket erfarna i att underhålla och hantera mobilappar som tillhandahåller sömlösa migreringstjänster.

Integration

Våra offshore Xamarin-appkodare erbjuder problemfria integrationstjänster med API:er, backends och andra molntjänster.

Native Apps Development & Deployment

Våra dedikerade offshore Xamarin-utvecklare är utrustade för att bygga funktionsrika, förbättrade och säkrade inbyggda appar med hjälp av olika tekniker som VR/AR, AI/ML, IoT, etc.

Vanliga frågor

Anta att du planerar att genomföra projektet och leverera det i tid. I så fall är det ett utmärkt tillvägagångssätt att utse ett dedikerat Xamarin-utvecklingsteam för att arbeta dedikerat med just ditt projekt och säkerställa leveranser i tid.

Ja. Vi kan underteckna NDA. Vi tror på att uppnå leveranserna och även på att hålla konfidentialitet.

Vi erbjuder tre olika engagemangsmodeller. Du kan välja att välja vem som helst baserat på dina företags- eller projektkrav.

Det finns olika faktorer som är inblandade i att bestämma utvecklingskostnaderna för Xamarin-appen. Vi råder dig att diskutera med vårt expertteam och få en kostnadsuppskattning.

Xamarin kanske inte är det bästa verktyget. Dessutom ger det en säker plattform för plattformsoberoende applikationsutveckling.

Indiska utvecklare är högt kvalificerade och producerar högsta kvalitet utan aktualitet. Några av de andra fördelarna är:

  • Ett team av experter
  • Prisvärd prissättning
  • Toppeninfrastruktur
  • Bra inom projektledning

Kontakta oss

En av våra kundframgångsansvariga kommer att kontakta dig inom 24 arbetstimmar.
Obs: Vi säljer inte din information och följer GDPR-normer strikt.