WordPress

WordPress

Hyr WordPress
Utvecklare

Weassemble har högkvalificerade WordPress-utvecklare som har 5+ års erfarenhet i genomsnitt, expertis i att bygga WordPress-applikationer.

Det inkluderar utveckling av WordPress-tema, utveckling av WordPress-plugin, utveckling eller hantering av WordPress-webbplatser och WooCommerce-utveckling för att ge 360-graders support. Däremot stöder vi att anställa ett dedikerat team av WordPress-utvecklare baserat på engagemangsalternativen, antingen på tim- eller heltidsbasis .

Varför skulle du behöva välja WordPress för ditt företag?

WordPress är det mest kända innehållshanteringssystemet (CMS) inom öppen källkod. Det är gratis för installation och distribution. Plugins och mallar ger bättre flexibilitet och minskar både kostnad och tid. Några av de andra fördelarna med WordPress är:

Utveckling av tema och plugin

Divi

Genesis

Themify

Tesla

WPZoom

Monster widget

RTL tester

Trellis

Bedrock

Sage

Pantheon.io

Pictura

Fontello

Font Awesome

WP-CLI

Generate WP

Duplicator

Roots.io

Uilang

Sketch

Varför anlita WordPress-utvecklare från Weassemble?

Weassemble tillhandahåller förstklassig support med sina experter på WordPress-utvecklare. Vi försäkrar kunderna att uppnå högre ROI genom att optimera deras kostnader genom att utnyttja Weassemble-resurserna. Några av de andra anledningarna till att anställa ett dedikerat WordPress-utvecklarteam från Weassemble är:

Expertis över 5+ år

Vår genomsnittliga erfarenhet som Drupal-utvecklare skulle vara 5+ år.

Integritet

Integritet är vår högsta prioritet. Vi respekterar din datasekretess. Därför följer vi strikta NDA:s

Flexibel modell att välja

Anställ en dedikerad React.js Developers-utvecklare varken på heltid eller timbasis enligt dina krav.

Övervakning i realtid

Du kan övervaka arbetsförloppet i realtid i projektledningsverktyg. Du kan hålla dig lättad genom att prioritera arbetet till de engagerade teammedlemmarna.

Problemfri kommunikation

Som alla utvecklarens teammedlemmar, ingen kommunikationslucka i bra engelsk kommunikation.

Genomskinlighet

Vår rapportering är regelbunden i intervallet, från tid till annan enligt kundens förväntningar.

Expertis inom WordPress-utveckling

Weassemble fick certifierade WordPress-utvecklare i vårt team. Vårt team har expertis inom en mängd olika WordPress-lösningar och uppnår resultat av högsta kvalitet.

Anpassningsbara WordPress-lösningar

Våra fjärrstyrda WordPress-utvecklare är tillräckliga för att skapa och hantera komplexa, anpassningsbara lösningar för olika företag.

Dedikerat WordPress-utvecklarteam

Vi har ett specialiserat team av dedikerade offshore WordPress-utvecklare och projektledare som arbetar med alla möjliga expertlösningar.

Responsiva WordPress-webbplatser

Weassemble offshore-utvecklare är tillräckligt kreativa för att tillhandahålla attraktiva och responsiva WordPress-webbplatser.

WooCommerce utveckling

Anställ mycket skickliga WordPress-programmerare på distans och använd dem för att arbeta på WooCommerce för att uppfylla dina e-handelsmål.

Utveckling av plugin

Anställ kvalificerade WordPress-utvecklare för att arbeta med mycket skalbara och lukrativa plugins som passar alla enheter.

Integrations- och migrationstjänster

Weassemble hjälper till att anlita en specialist för att göra migrering från den befintliga webbplatsen och integrera med WordPress sömlöst.

Vanliga frågor

Anta att du planerar att genomföra projektet och leverera det i tid. I så fall är det en utmärkt idé att deputera ett dedikerat WordPress-utvecklingsteam för att arbeta dedikerat med just ditt projekt och säkerställa leveranser i tid.

Ja. Vi kan underteckna NDA. Vi tror på att uppnå leveranserna och även på att hålla konfidentialitet.

Vi erbjuder tre olika engagemangsmodeller. Du kan välja att välja vem som helst baserat på dina företags- eller projektkrav.

WordPress är öppen källkod och det är gratis att använda. Den är utformad för att ge SEO-vänlig miljö och ger hävstång för att förbättra din domäns optimering.

Vårt team är helt utrustat med mycket professionella utvecklare som gör framsteg på en daglig basis. För att övervaka framstegen kan projektledningsverktyg användas. Bortsett från projekthanteringsverktyg, ska andra IM:s som Skype, Gtalk, etc., vara en hävstång för snabb kommunikation.

Några av anledningarna till att välja WordPress framför andra CMS är:

  • Enkel utveckling
  • Aktivt community för utveckling
  • Problemfri anpassning
  • Skapa autentiseringssystem
  • Engagerande applikationer

Kontakta oss

En av våra kundframgångsansvariga kommer att kontakta dig inom 24 arbetstimmar.
Obs: Vi säljer inte din information och följer GDPR-normer strikt.