Umbraco

Umbraco

Hyra
Umbraco
Utvecklare

Planerar du att anlita Umbraco-utvecklare för dina projekt? Weassemble förser dedikerade Umbraco-utvecklare med expertis inom skräddarsydda lösningar, migrering, integration och temautveckling. Våra Umbraco-utvecklare har en genomsnittlig erfarenhet på 5+ år för att leverera förstklassiga resultat i tid.

Du kan anställa våra Umbraco-utvecklare antingen på tim- eller heltidsbasis.
Planerar du att lägga ut ditt Umbraco-projekt på entreprenad? Eller tänkte du skapa ett dedikerat offshore Umbraco-utvecklarteam baserat i Indien? Nå oss och få en kostnadsfri konsultation!

Varför skulle du behöva välja Umbraco-utvecklare för dina applikationer?

Umbraco är ett CMS med öppen källkod och har en ledande position inom e-handelsutveckling. Det ger förstklassiga, mycket effektiva webbappar för dina e-handelsföretag. Här är listan över några av de kritiska funktionerna:

Varför anlita Umbraco-utvecklare från Weassemble?

Weassemble tillhandahåller förstklassig support med sina Umbraco-utvecklare. Vi försäkrar kunderna att uppnå högre ROI genom att optimera deras kostnader genom att utnyttja Weassemble-resurserna. Några av de andra anledningarna till att anställa ett dedikerat Umbraco Developers-team från Weassemble är:

Expertis över 5+ år

Vår genomsnittliga erfarenhet som Drupal-utvecklare skulle vara 5+ år.

Integritet

Integritet är vår högsta prioritet. Vi respekterar din datasekretess. Därför följer vi strikta NDA:s

Flexibel modell att välja

Anställ en dedikerad React.js Developers-utvecklare varken på heltid eller timbasis enligt dina krav.

Övervakning i realtid

Du kan övervaka arbetsförloppet i realtid i projektledningsverktyg. Du kan hålla dig lättad genom att prioritera arbetet till de engagerade teammedlemmarna.

Problemfri kommunikation

Som alla utvecklarens teammedlemmar, ingen kommunikationslucka i bra engelsk kommunikation.

Genomskinlighet

Vår rapportering är regelbunden i intervallet, från tid till annan enligt kundens förväntningar.

Expertis inom Umbraco Development

Våra hängivna Umbraco-utvecklare tillhandahåller förstklassiga Umbraco-lösningar för webbutveckling och e-handelstjänster och säkerställer leveranser i tid.

Anpassningsbara e-handelsapplikationer

Anställ våra offshore Umbraco-utvecklare, som är experter på att utveckla skräddarsydda lösningar för dina e-handelskrav.

Enterprise webbappar

Anställ våra offshore Umbraco-programmerare som bygger användarvänliga och interaktiva webbapplikationer från små till storskaliga företag.

Migration & Integration

Våra Umbraco-kodare är väl utrustade för att migrera data från den befintliga applikationen och integrera den med den nya Umbraco-applikationen.

Modul- och tilläggsutveckling

Våra offshore Umbraco-utvecklare kan leverera ett varierat utbud av skräddarsydda tillägg för att förbättra dina affärsresultat.

Dedikerade Umbraco-utvecklare

Anställ våra engagerade Umbraco-utvecklare som har enorm kunskap i att bygga användarvänliga applikationer för skräddarsydda Umbraco-lösningar.

Underhållsstyrning.

Våra Umbraco-utvecklare är gedigna experter på att underhålla och hantera Umbraco eCommerce webbappar.

Vanliga frågor

Anta att du planerar att genomföra projektet och leverera det i tid. I så fall är det ett utmärkt tillvägagångssätt att utse ett dedikerat Umbraco-utvecklingsteam för att arbeta dedikerat med just ditt projekt och säkerställa leveranser i tid.

Ja. Vi kan underteckna NDA. Vi tror på att uppnå leveranserna och även på att hålla konfidentialitet.

Vi erbjuder tre olika engagemangsmodeller. Du kan välja att välja vem som helst baserat på dina företags- eller projektkrav.

De viktigaste fördelarna med Umbraco är:

  • Ökar produktiviteten
  • Enkel underhåll
  • Bredare samhälle för tillgänglighet
  • Enklare anpassning
  • Högre effektivitet
  • Bra utvecklarverktyg

Umbraco är ett CMS med öppen källkod för innehållspublicering. Anställ våra fjärrstyrda Umbraco-utvecklare och spara 60 % kostnad på resurser.

Kontakta oss

En av våra kundframgångsansvariga kommer att kontakta dig inom 24 arbetstimmar.
Obs: Vi säljer inte din information och följer GDPR-normer strikt.