MEAN

MEAN

Hyr MEAN Stack
Utvecklare

Förkortningen för MEAN är
M – MongoDB
E – Express.js
A – Angular
N – NodeJS

Anställ Weassembles MEAN stack-utvecklare som utnyttjar för att tillhandahålla säkra och robusta webblösningar.
Anställ våra MEAN Stack-utvecklare antingen på tim- eller heltidsbasis.
Om du planerar att skapa ett offshore-utvecklarteam för MEAN Stack baserat i Indien? ELLER tänkte du anställa ett dedikerat MEAN Stack-utvecklarteam för ditt projekt? Kontakta oss för att få en kostnadsfri konsultation!

Varför skulle du behöva välja MEAN Stack-utvecklare för dina mobilapplikationer?

Flexibilitet

MEAN Stack är ett mycket kompetent JS-ramverk för nästa generations webbutvecklingslösningar, speciellt i den digitala närvaron. Några av de andra MEAN Stack-fördelarna är:

Flexibilitet

Varför anlita MEAN Stack-utvecklare från Weassemble?

Weassemble tillhandahåller förstklassig support med sina experter på MEAN Stack-utvecklare. Vi försäkrar kunderna att uppnå högre ROI genom att optimera deras kostnader genom att utnyttja Weassemble-resurserna. Några av de andra anledningarna till att anställa ett dedikerat MEAN Stack Developers-team från Weassemble är:

Expertis över 5+ år

Vår genomsnittliga erfarenhet som Drupal-utvecklare skulle vara 5+ år.

Integritet

Integritet är vår högsta prioritet. Vi respekterar din datasekretess. Därför följer vi strikta NDA:s

Flexibel modell att välja

Anställ en dedikerad React.js Developers-utvecklare varken på heltid eller timbasis enligt dina krav.

Övervakning i realtid

Du kan övervaka arbetsförloppet i realtid i projektledningsverktyg. Du kan hålla dig lättad genom att prioritera arbetet till de engagerade teammedlemmarna.

Problemfri kommunikation

Som alla utvecklarens teammedlemmar, ingen kommunikationslucka i bra engelsk kommunikation.

Genomskinlighet

Vår rapportering är regelbunden i intervallet, från tid till annan enligt kundens förväntningar.

Expertis inom MEAN Stack Development

I Weassemble utvecklar vi personalstyrkan baserat på tidigare planering. Vi använder potentialen hos de senaste MEAN Stack-teknikerna för att bygga prestandadrivna webblösningar. Våra tjänster inkluderar ERP-utveckling, CMS-utveckling, etc.

Anpassningsbar CMS-utveckling

Anställ våra MEAN Stack-utvecklare som är väl rustade för att tillhandahålla anpassningsbara webbappslösningar enligt dina affärskrav.

Dedikerat team av MEAN Stack-utvecklare

Våra dedikerade MEAN Stack-utvecklare kan bygga mycket säkra, robusta och engagerande webbapplikationer.

Migration & Integration

Våra MEAN Stack-utvecklare har praktisk erfarenhet av att migrera data från den befintliga appen och sömlöst integrera den med den MEAN Stack-baserade plattformen.

E-handelsutveckling

Anställ våra offshore MEAN Stack-programmerare som kan leverera olika e-handelsutvecklingstjänster för att öka ditt företags produktivitet.

MEAN Stack Underhåll & Management

Våra fjärrutvecklare av MEAN Stack har god erfarenhet av att hantera och underhålla MEAN Stack-webbtjänster sömlöst för kunder över hela världen.

Företagslösningar

Anställ våra MEAN Stack-kodare som har berikad erfarenhet av att tillhandahålla kundvänliga affärslösningar och ökar deras ROI.

Vanliga frågor

Anta att du planerar att genomföra projektet och leverera det i tid. I så fall är det ett utmärkt tillvägagångssätt att utse ett dedikerat MEAN Stack-utvecklingsteam för att arbeta dedikerat med just ditt projekt och säkerställa leveranser i tid.

Ja. Vi kan underteckna NDA. Vi tror på att uppnå leveranserna och även på att hålla konfidentialitet.

Vi erbjuder tre olika engagemangsmodeller. Du kan välja att välja vem som helst baserat på dina företags- eller projektkrav.

Defenitivt Ja. Det sparar enorma pengar genom att inte distribuera ditt arbete på olika plattformar. Detta innebär dock att du kan ha felfri kommunikation med ditt team och mindre effekteffektivitet och produktivitet. Det säkerställer snabbare leverans av projektet och sparar enorm tid.

MEAN Stack är ett JS-ramverk som är tillräckligt flexibelt för att fungera på front-end, och back-end tillåter kodarna att byta från klient- till server-sida omedelbart. Det ökar flexibiliteten i arbetet, ökar hastigheten och koder kan återanvändas.

Kontakta oss

En av våra kundframgångsansvariga kommer att kontakta dig inom 24 arbetstimmar.
Obs: Vi säljer inte din information och följer GDPR-normer strikt.