IoT

IoT

Hyr IoT-appen

Anställ våra dedikerade IoT-apputvecklare som hjälper till att bygga idealiska innovativa lösningar som mobiler med olika fjärrenheter. Weassembles dedikerade offshore IoT-utvecklare är högt rankade och erfarna leveranser av förstklassiga IoT-lösningar.

Du kan välja att anställa våra fjärrstyrda IoT-programmerare på tim- eller heltidsbasis, beroende på dina affärsbehov.
Planerar du att anställa ett dedikerat team av IoT-utvecklare för att arbeta med projektet? Eller tänkte du skapa ett externt outsourcingteam baserat i Indien? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

Varför skulle du behöva välja IoT-app för dina mobilapplikationer?

Internet-of-Things (IoT) utvecklas snabbt och drar fördel av alla branscher. Med hjälp av IoT kan du öka eller minska budgeten genom att använda IoT-funktioner. Weassemble säkerställer att du tillhandahåller sömlös integration och distribution av IoT-applikationer med hela utvecklingscykeln.

Varför anlita IoT-apputvecklare från Weassemble?

Weassemble tillhandahåller förstklassig support med sin expert IoT-app. Vi försäkrar kunderna att uppnå högre ROI genom att optimera deras kostnader genom att utnyttja Weassemble-resurserna. Några av de andra anledningarna till att anställa ett dedikerat IoT App-team från Weassemble är:

Expertis över 5+ år

Vår genomsnittliga erfarenhet som Drupal-utvecklare skulle vara 5+ år.

Integritet

Integritet är vår högsta prioritet. Vi respekterar din datasekretess. Därför följer vi strikta NDA:s

Flexibel modell att välja

Anställ en dedikerad React.js Developers-utvecklare varken på heltid eller timbasis enligt dina krav.

Övervakning i realtid

Du kan övervaka arbetsförloppet i realtid i projektledningsverktyg. Du kan hålla dig lättad genom att prioritera arbetet till de engagerade teammedlemmarna.

Problemfri kommunikation

Som alla utvecklarens teammedlemmar, ingen kommunikationslucka i bra engelsk kommunikation.

Genomskinlighet

Vår rapportering är regelbunden i intervallet, från tid till annan enligt kundens förväntningar.

Tjänster inom IoT-apputveckling

Våra offshore IoT-appkodare levererar förstklassiga apputvecklingslösningar enligt dina krav. Vårt IoT-utvecklingsteam är affärscentrerat och arbetar dygnet runt för att tillhandahålla mycket säkra och skalbara mobilapplikationer.

IoT Integration

Våra dedikerade IoT-apputvecklare gör sömlös integration med API:er, Big Data och andra molntjänster.

IoT-sensorutveckling

Våra fjärrstyrda IoT-appprogrammerare kan utföra sensorrelaterade förfrågningar som väderförhållanden, hemautomation, spårning av fordonsplats, etc.

IoT Wearables

Våra offshore IoT-apputvecklare är väl rustade för att bygga appar som är relaterade till bärbara enheter som uppfyller dina affärskrav utan störningar från mobila enheter.

IoT-appar för lager

Våra fjärranslutna IoT-utvecklare skapar appar som automatiskt spårar och övervakar lagerdrift med hjälp av sensorer och annan utrustning.

Dataanalys

Vårt IoT-expertteam hämtar Big Data från alla anslutna och integrerade system genom olika IoT-enheter med hjälp av IoT-appar.

Tillgångsövervakning

Våra IoT-appkodare kan bygga hanterings- och övervakningsappar relaterade till energi, spåra slöseri, optimera kostnaden och hjälper till att förbättra energigenereringen.

Vanliga frågor

Anta att du planerar att genomföra projektet och leverera det i tid. I så fall är det ett utmärkt tillvägagångssätt att utse ett dedikerat IoT-apputvecklingsteam för att arbeta dedikerat med just ditt projekt och säkerställa leveranser i tid.

Ja. Vi kan underteckna NDA. Vi tror på att uppnå leveranserna och även på att hålla konfidentialitet.

Vi erbjuder tre olika engagemangsmodeller. Du kan välja att välja vem som helst baserat på dina företags- eller projektkrav.

Att utveckla en IoT-app är lite av en tråkig process. Dessutom föreslår vi att du tar en kostnadsfri konsultation med ett team av IoT-experter för att utnyttja ditt affärsbehov med en korrekt kostnadsberäkning.

IoT har redan dykt upp och många av dina konkurrenter kan utnyttja det. För att ligga före konkurrenten är det obligatoriskt att investera i IoT. Några av de andra funktionerna i IoT är:

  • Fjärrövervakning
  • Livedata
  • Ökar effektiviteten
  • Högre produktivitet
  • Riskfri

Olika faktorer är inblandade för att bestämma den totala utvecklingsperioden, såsom design, applikationsfärg, testning, integration med andra smarta enheter och många fler saker. Vi föreslår dock att du tar en kostnadsfri konsultation med våra IoT-expertteammedlemmar för hela utvecklingsprocessen.

Kontakta oss

En av våra kundframgångsansvariga kommer att kontakta dig inom 24 arbetstimmar.
Obs: Vi säljer inte din information och följer GDPR-normer strikt.