iOS

iOS

Hyra
iOS-apputvecklare

Anställ högkvalitativa iOS- eller iPhone-apputvecklare för anpassningsbara lösningar, migreringstjänster, hantering, underhåll och skapa ett dedikerat expertteam för iOS-apputvecklare.

Vårt team för offshore-apputvecklare för iOS-appar har mer än 5+ års erfarenhet av att bygga rika, engagerade och säkra applikationer med olika teknologier som VR/AR, AI/ML, etc., för iPad och iPhone.
Funderar du på att outsourca dina iOS-apputvecklingstjänster? Eller skulle du föredra att anställa ett dedikerat iOS-utvecklarteam? Kontakta oss!

Teknik vi arbetar

Weassemble säkerställer att vi arbetar med uppdaterade iOS-tekniker för att tillhandahålla mycket skalbara, säkra mobilapplikationer för kunder i vertikaler av företag. Skulle du snälla titta på iOS-teknikexpertisen som vi registrerade oss med

Varför bygga appar med iOS

Vi tillhandahåller skräddarsydda robusta appar för att säkerställa dina affärsmål. Genom att använda våra tjänster kan du försäkra dig om de återstående:

Följ Apples
riktlinje

Komplett livscykel
utveckling

Bättre utnyttjande
av SDK

Anpassningsbara appar

Bättre UI-upplevelse

Genomskinlighet

Datasekretess

Efterutveckling
Stöd

Senaste teknologin
integrationer som
IoT, NFC, etc.

Varför anlita iOS-apputvecklare från Weassemble?

Weassemble driver sitt iOS-utvecklarteam för att arbeta strikt för att följa Apples HI-riktlinjer. Våra experter är utrustade för att utveckla mycket kompetenta iOS-appar med deras prestanda, säkerhet, skalbarhet och försäkran om engagerande användargränssnitt. Kolla med några av de andra anledningarna till att anlita iOS-apputvecklare från Weassemble

Expertis över 5+ år

Vår genomsnittliga erfarenhet som Drupal-utvecklare skulle vara 5+ år.

Integritet

Integritet är vår högsta prioritet. Vi respekterar din datasekretess. Därför följer vi strikta NDA:s

Flexibel modell att välja

Anställ en dedikerad React.js Developers-utvecklare varken på heltid eller timbasis enligt dina krav.

Övervakning i realtid

Du kan övervaka arbetsförloppet i realtid i projektledningsverktyg. Du kan hålla dig lättad genom att prioritera arbetet till de engagerade teammedlemmarna.

Problemfri kommunikation

Som alla utvecklarens teammedlemmar, ingen kommunikationslucka i bra engelsk kommunikation.

Genomskinlighet

Vår rapportering är regelbunden i intervallet, från tid till annan enligt kundens förväntningar.

Expertteam av Full Stack iOS-utvecklare

Weassemble fick en pool av iOS-expertis för att bygga högrikt app-UI. Vi fick certifierade iOS/iPhone-applikationsutvecklare i full stack med tillräcklig erfarenhet av iOS-appleveranser över hela världen.

Anpassningsbara iOS-appar

Vi har iOS-utvecklare som bygger mycket säkra applikationer inom teknologier som VR/AR, AI, Blockchain, IoT, Industry 4.0, etc.

Dedikerat team för iOS-appen

Vi kan skapa ett team av dedikerade iOS-apputvecklare för att skapa en innovativ och engagerande applikation med den senaste tekniken.

iOS-appmigrering

Weassemble har ett team av iOS-experter som gör iOS-appmigrering med förbättrad teknik.

iOS-appuppgradering

Våra fjärranslutna iOS-apputvecklare hanterar dina affärsapplikationer och håller dem uppdaterade för en rik bättre upplevelse.

iOS-apphantering/underhåll

Weassemble har välutrustade iOS-apputvecklare som kan förbättra sitt arbete med att hantera och underhålla applikationerna och hjälpa till att öka prestandan för din applikation.

Omarbetning av iOS-appen

Weassemble har iOS-apputvecklare i full stack som är snabba nog att omkonstruera iOS-applikationerna och förbättra dem med de senaste funktionerna.

Vanliga frågor

Anta att du planerar att genomföra projektet och leverera det i tid. I så fall är det en utmärkt idé att deputera ett dedikerat Android-utvecklingsteam för att arbeta dedikerat med just ditt projekt och säkerställa leveranser i tid.

Ja. Vi kan underteckna NDA. Vi tror på att uppnå leveranserna och även på att hålla konfidentialitet.

Vi erbjuder tre olika engagemangsmodeller. Du kan välja att välja vem som helst baserat på dina företags- eller projektkrav.

Det beror på flera faktorer som storleken på applikationen, funktioner, versioner etc. Vi rekommenderar också att du avslöjar dina appidéer med vårt expertteam för att få en kostnadsbedömning.

För infödda applikationer föredrar vi att använda Objective C och Swift-språket. Vi tränar Python, Javascript, etc., och plattformar som Flutter och React Native för att bygga appar för plattformsoberoende applikationer.

Defenitivt Ja. Det är alltid en bättre idé att bygga en iOS-app. Det kanske inte har en betydande marknadsandel som Android, men det kan hjälpa till att så småningom säkra höga intäkter och en mer omfattande marknadsräckvidd.

Kontakta oss

En av våra kundframgångsansvariga kommer att kontakta dig inom 24 arbetstimmar.
Obs: Vi säljer inte din information och följer GDPR-normer strikt.