Augmented Reality

Augmented Reality

Hyr AR-app

Om du funderar på att bygga AR-appar som kan ta ditt företag till en annan nivå? Anställ Weassembles offshore Augmented Reality-utvecklare för att arbeta dedikerat och fokusera på att uppnå de bästa resultaten enligt dina affärskrav.

Våra AR-apputvecklare är unika och expertis i att utveckla interaktiva AR-applikationer för användare. Du kan anställa AR-apputvecklare antingen på tim- eller heltidsbasis. Om du planerar att lägga ut din Augmented Reality-apputveckling på entreprenad? Är du intresserad av att anställa ett fjärrstyrt AR-apputvecklingsteam baserat i Indien? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

Varför skulle du behöva välja AR-appen för dina mobilapplikationer?

Leverer viralt innehåll
Användarvänliga appar
Engagerande och interaktiv
Anpassningsbara
Utveckla inom spelområdet
Högkvalitativ visualisering

Augmented Reality är nästa generations transformation av tillämpningar för hela världen. Det växer på ett fantastiskt sätt att all innovativ teknik ger uppslukande apputveckling genom att etablera högupplöst ljud och video. Några av de andra funktionerna i AR-appar är:

Leverer viralt innehåll
Användarvänliga appar
Engagerande och interaktiv
Anpassningsbara
Utveckla inom spelområdet
Högkvalitativ visualisering

Varför anlita en AR-utvecklare från Weassemble?

Weassemble tillhandahåller förstklassig support med sin expertutvecklare för AR-appar. Vi försäkrar kunderna att uppnå högre ROI genom att optimera deras kostnader genom att utnyttja Weassemble-resurserna. Några av de andra anledningarna till att anställa ett dedikerat AR App-team från Weassemble är:

Expertis över 5+ år

Vår genomsnittliga erfarenhet som Drupal-utvecklare skulle vara 5+ år.

Integritet

Integritet är vår högsta prioritet. Vi respekterar din datasekretess. Därför följer vi strikta NDA:s

Flexibel modell att välja

Anställ en dedikerad React.js Developers-utvecklare varken på heltid eller timbasis enligt dina krav.

Övervakning i realtid

Du kan övervaka arbetsförloppet i realtid i projektledningsverktyg. Du kan hålla dig lättad genom att prioritera arbetet till de engagerade teammedlemmarna.

Problemfri kommunikation

Som alla utvecklarens teammedlemmar, ingen kommunikationslucka i bra engelsk kommunikation.

Genomskinlighet

Vår rapportering är regelbunden i intervallet, från tid till annan enligt kundens förväntningar.

Expertis inom Augmented Reality App Development Solutions

Våra offshore-dedikerade full-stack AR-apputvecklare är experter på att utveckla Augmented Reality-appar med förbättrad teknologi och att uppnå de bästa resultaten för dina affärsbehov.

Dedikerade AR-appar

Anställ våra dedikerade AR-apputvecklare vars expertis fokuserar på att skapa interaktiva appar för användarengagemang genom att utnyttja AR.

Anpassad AR-apputveckling

Våra dedikerade offshore Augmented Reality-appprogrammerare arbetar sömlöst med att skapa anpassade AR-utvecklingslösningar enligt dina krav.

Enterprise AR-appar

Hyr våra fjärranslutna Augmented Reality-appkodare för att bygga högeffektiva AR-lösningar till storskaliga organisationer som är mycket säkra och skalbara.

Integration och migrering av AR App Services

Våra offshore AR-apputvecklare tillhandahåller specialiserad hjälp med att migrera från de befintliga apparna och integrera dem med ny design AR.

AR-underhåll och support

Våra Augmented Reality-utvecklare har enorm kunskap om att underhålla och hantera appar med ett 24/7 supportsystem

AR webbapplikationer

Våra dedikerade offshore AR-programmerare är väl rustade för att bygga komplexa webbapplikationer med Augmented Reality-funktionalitet och ligga före konkurrenterna.

Vanliga frågor

Anta att du planerar att genomföra projektet och leverera det i tid. I så fall är det ett utmärkt tillvägagångssätt att utse ett dedikerat AR-apputvecklingsteam för att arbeta dedikerat med ditt specifika projekt och säkerställa leveranser i tid.

Ja. Vi kan underteckna NDA. Vi tror på att uppnå leveranserna och även på att hålla konfidentialitet.

Vi erbjuder tre olika engagemangsmodeller. Du kan välja att välja vem som helst baserat på dina företags- eller projektkrav.

Det beror helt på din appfunktion och prestandakrav. Däremot kan du ansluta till vårt expertteam för Augmented Reality och få en kostnadsuppskattning.

Indiska AR-utvecklare är väl rustade för att utveckla dina affärskrav med optimal kostnad utan att försämra kvaliteten. Dessutom säkerställer Weassemble att leverera i tid.

Skapa ett offshore AR-utvecklarteam och outsourca dina krav. Weassemble säkerställer leverans av Augmented Reality-appar av högsta kvalitet enligt dina krav till en optimerad kostnad.

Kontakta oss

En av våra kundframgångsansvariga kommer att kontakta dig inom 24 arbetstimmar.
Obs: Vi säljer inte din information och följer GDPR-normer strikt.