Hur man lägger ut webbutveckling.

Hur man lägger ut webbutveckling.

Vad är outsourcing av webbutveckling?

Som webbutvecklare vill du troligtvis outsourca en del av ditt arbete eftersom det sparar tid och pengar.

Outsourcing kan göras på olika sätt. Ett sätt är att anställa frilansare på webbplatser som Upwork eller Freelancer. Ett annat sätt är att samarbeta med ett företag för webbutvecklingsoutsourcing. Det senare alternativet är det större av de två, men att välja kan vara överväldigande om du är ny på detta! Den här artikeln kommer att förklara hur du hittar ett bra webbdesignföretag som är professionellt och värt varje krona.

Först och främst vill du fastställa vilken typ av arbete du vill outsourca. Om du inte är tydlig med detta blir det svårt för företag att ge uppskattningar eftersom de inte kommer att känna till projektets omfattning. Så innan du kontaktar något företag eller gör ytterligare forskning, se till att du vet hur många sidor/avsnitt din webbplats kommer att ha och vilka funktioner den ska inkludera (som en shoppingvagn).

När du har bestämt var din webbutvecklingsarbete kommer ifrån är nästa steg att välja ett företag. Vid val av ett outsourcingföretag är det bäst att etablera en relation mellan ditt företag och deras, så fråga runt efter rekommendationer. Referrals är vanligtvis det bästa sättet att få tag på bra tjänsteleverantörer eftersom de kommer med lysande recensioner. Kolla också in feedback och recensioner från deras kunder på sidor som Glassdoor och Yelp.

Om du har pratat med vänner och kollegor om dina webbutvecklingsbehov och de inte kan hjälpa dig att välja ett företag, behöver du inte bli avskräckt! Det finns massor av företag som kan erbjuda outsourcade webbutvecklingstjänster. Att söka efter dem kan ta längre tid eftersom konkurrensen är tuffare, men det kommer vara värt all ansträngning när du hittar ett bra företag. För att spara tid, här är hur du kan minska din lista:

–  Kontrollera först deras webbplats för att se om de har en FAQ-sektion eller ett kontaktformulär. Om de inte har dessa saker visar det att de inte är redo för affärer än, så bry dig inte om att ringa dem.

– Titta på exempel på deras arbete. Om de inte har något att visa på sin webbplats är det okej att förklara varför (kanske för att allt deras arbete är konfidentiellt). Men om de har en portfölj och den är dålig eller saknar webbutvecklingsprojekt, då vet du säkert att kvaliteten kommer att vara lika dålig.

–  Vad skiljer outsourcingföretag åt? Deras tjänster! Så kolla vad som ingår i deras paket och se vad som passar dina behov och budget bäst. Var försiktig med företag som ger överdrivna löften som ”vi kan designa en hel webbplats från grunden till 50% mindre än våra konkurrenter”. Den här typen av överdrivenhet får dem att se desperata ut, så de kanske inte är så pålitliga.

–  Men låt dig inte luras att välja det billigaste företaget. Bara för att de är billiga garanterar det inte kvalitet. Det enda sättet att veta om ett företag kan leverera överlägsna webbutvecklingstjänster är genom att kolla deras portfölj och vittnesmål.

Det sista steget är att prata med dem över telefon. Du behöver inte boka en tid eller träffas ansikte mot ansikte ännu; allt du behöver göra är att kontrollera om de är tillräckligt professionella för din smak (följer de upp med sina kunder som företagsägare bör?). Deras webbplats bör visa hur kompetenta de är i det de gör, så lita på den informationen när du bestämmer om du vill prata i telefon.

Efter att ha hittat två eller tre företag som verkar lovande är det dags för lite samtal. Här är några tips för dina samtal:

–  Forska på outsourcingföretag innan du ringer dem, ta reda på mer om deras kostnader och erbjudna tjänster som nämnts ovan. Det rekommenderas att du har denna lista med dig under samtalet så att du kan stryka varje företag när det elimineras från löpningen.

–  Innan samtalet, tänk på vilka frågor du ska ställa baserat på vilken typ av webbutvecklingstjänster du behöver. Använd dessa frågor för att styra din konversation med outsourcingföretagen och för att exakt veta hur de kan hjälpa till att förbättra din webbplats. Skriv ner deras svar för att dokumentera vad som sades.

–  Det sista utvägen när du minskar dina val är att be om en offert. Om de vet exakt hur mycket det kommer att kosta dem att göra jobbet måste det betyda att de är tillräckligt välutrustade och erfarna för att hantera webbprojektet, eller hur?

Kom ihåg, var inte rädd att outsourcingföretaget kommer att ställa frågor till dig i gengäld om ditt företag och dess webbplatskrav. Frågor är helt normala! Det bevisar att de bryr sig om att ge dig den bästa tillgängliga servicen, så omfamna deras nyfikenhet.

Hur hittar man en bra utvecklare?

Att hitta en bra utvecklare är samma sak som att hitta ett outsourcingföretag som du kan lita på. Eftersom de båda tillhandahåller webbutvecklingstjänster bör det vara lätt att se vilken som passar dina behov och budget bäst!

Det bästa sättet att hitta bra webbutvecklare? Det är också enkelt … fortsätt söka tills du hittar dem! Lokalisera pålitliga företag genom att först granska deras portfölj, och sedan smalna ner din sökning efter kostnad eller andra angivna kriterier. Fortsätt processen om du inte hittar två eller tre val framför dig, välj sedan det mest lovande valet (baserat på vad som diskuterades över telefon).

Kom ihåg, skynda inte in i att välja ett företag bara för att de erbjuder billiga webbutvecklingstjänster. Målet här är att hitta någon som kan ta hand om alla dina krav på onlinemarknadsföring utan att bränna din budget.

De bästa företagen kommer att erbjuda webbdesign och utvecklingstjänster, sökmotoroptimering (SEO), digitala marknadsföringsstrategier, grafisk design, programmering, etc. Var inte blyg att fråga dem om allt du behöver för din webbplats. På detta sätt blir det lätt att se vem som erbjuder det mest omfattande paketet som du har råd med just nu!

Hur mycket kostar outsourcing av webbutveckling? Självklart beror det på dina krav. Men om du verkligen måste veta hur mycket det kostar att outsourca – följ denna tumregel: ju mer arbete de kommer att göra för dig, desto högre blir deras avgifter. Det är så enkelt!

Förtroende är den viktigaste faktorn när du gör affärer med en onlinepartner. Så om du hittar ett outsourcingföretag med massor av bra recensioner eller rekommendationer bör det vara tillräckligt med information för att veta att de är pålitliga.

Så länge din affärspartner är professionell och erfaren inom sitt hantverk, oroa dig inte för hur mycket det kommer att kosta dem att hantera webbutvecklingsprojekt för dig. Även om det kostar mer än vad andra företag erbjuder, måste fullständigt förtroende mellan båda parter alltid komma först!

Det är sant, dock … Att outsourca webbdesign-tjänster kan spara dig så mycket tid och pengar, särskilt om det är ett stort team som arbetar med din webbplats samtidigt! Dessutom får du tillgång till kvalitetsmaterial som vanligtvis skulle kräva att anställa flera underleverantörer (vilket innebär att varje person som arbetar på din webbplats skulle kräva ett separat kontrakt, och det kan bli dyrt).

Hur hittar jag ett outsourcat webbdesignföretag? Precis som att hitta bra utvecklare bör du också söka efter högkvalitativa företag genom att först granska deras portfölj och läsa recensioner och rekommendationer online. Let efter de som är specialiserade på din typ av verksamhet eller bransch så att de har mer kunskap om hur din webbplats bör utformas.

Outsourcing av webbdesign-tjänster kan vara kostsamt, men du vet vad? Det är värt att spendera på eftersom du garanteras att få högkvalitativa material som kommer att förbättra din online-närvaro. Dessutom tillåter många outsourcingföretag ideella organisationer och små företag att arbeta med dem till specialpriser. Självklart är haken – du kan vanligtvis inte använda dessa priser för flera projekt, eller så måste du betala mellanskillnaden. Ändå är det definitivt värt att fråga om de har specialpriser tillgängliga!

Hur kan jag säga om ett outsourcat webbutvecklingsföretag är bra? Var medveten om vad ditt företag kommer att få i utbyte mot att välja dem som partner… Till exempel, har de kunskap om att designa webbplatser som är kompatibla med alla enheter? Har de erfarenhet av att hantera kunder från hela världen? Hur mycket kostar det dem att erbjuda webbutvecklingstjänster? Vilken typ av material använder de för webbdesign- och utvecklingsändamål (är deras resurser uppdaterade)? Hur många år har de gett

När ska du lägga ut din webbutveckling på entreprenad?

Om du funderar på att lägga ut webbdesign och utveckling på entreprenad, här är några användbara tips som kan hjälpa dig att avgöra när du ska anlita en partner för alla dina onlinebehov:

– Du har en begränsad budget men vill fortfarande ha en välgjord webbplats. Det är rätt tid att outsourca eftersom de flesta företag erbjuder prisvärda webbdesign-tjänster. Deras priser kan vara högre än vad du vanligtvis skulle betala om du hade gjort allt internt, men deras kvalitet är generellt sett värd det! Dessutom behöver du inte anställa flera underleverantörer, vilket innebär mindre besvär för dig.

– Du behöver en webbplats ASAP! Att outsourca webbdesign- och utvecklingstjänster kan spara dig från att slösa tid på att försöka lista ut hur du själv får saker gjorda, särskilt när tidsramarna är för tighta! Istället välj ett företag som specialiserar sig på att tillhandahålla dessa tjänster, och de kommer att se till att du får den webbplats du behöver så snart som möjligt.

– Du vill hellre lägga din tid på andra saker. Det är den mest betydande anledningen till varför företag outsourcar webbdesign och utveckling… De behöver inte hantera all den tekniska biten eftersom deras företag kan ta hand om det åt dem! Dessutom är det bäst att arbeta med experter som redan vet vad de gör så att du inte behöver slösa tid på att lista ut saker själv (vilket också kommer att säkerställa att din online-närvaro inte lider).

– Du vill ha kvalitetsmaterial utan att spendera för mycket. Outsourca webbdesign och utveckling om du vill ha högkvalitativa resultat, men samtidigt inte är villig att betala de pengar som följer med det. Du kan vanligtvis arbeta med företag som tar ut lägre än genomsnittliga priser om du för närvarande arbetar med små företag och ideella organisationer.

Om du undrar när du ska lägga ut webbdesign och utvecklingstjänster på entreprenad, gå igenom dessa tips. De säger att outsourcing är dyrt, men de flesta företag ser till att även individer som du får chansen att spara pengar (samtidigt som de får vad de behöver för sin onlinenärvaro). Allt är upp till ditt företag om hur gärna de vill ha det! Se till att de är tillräckligt erfarna för att hantera ditt projekt, annars; problem kan uppstå.

Vilka är de viktigaste fördelarna med att outsourca din webbutveckling?

Fördelar med att outsourca webbutveckling:

– Du kan välja bland många utvecklare i Indien. De flesta IT-kandidater specialiserade på programmering och mjukvaruutveckling passerar genom detta land, så du kommer inte att ha problem att hitta någon att samarbeta med.

– Outsourcing ger dig mer tid att fokusera på andra väsentliga saker. Det innebär att när allt är på plats kommer du att kunna göra allt annat som behöver göras under en dag! Dina anställda kommer också att kunna arbeta utan att oroa sig för tekniska detaljer som kan störa deras arbetsflöde eftersom ditt team inte vet hur man underhåller varje system de arbetar med.

– Outsourcing ger dig möjlighet att spara pengar även om du arbetar med små företag eller start-ups (och ideella organisationer). Indien har många IT-professionella, så ditt företag kan välja bland ett brett utbud av alternativ. Detta ger dig möjlighet att minska kostnaderna och öka vinsterna!

– Det sparar dig från att hantera teknikaliteter själv. Du kanske tror att outsourcing av webbdesign och utveckling bara är för dem som har stora företag, men faktum är att det även gäller dem som just har börjat! Att vara entreprenör innebär att du inte har tid att slösa bort på att göra saker som inte är relaterade till vad ditt företag eller organisation behöver just nu. Om du redan är tillräckligt upptagen kan outsourcing hjälpa dig att spara tid och energi.

– Outsourcing låter dig hantera akuta problem i tid. Detta är särskilt sant om du är företagsägare och din webbplats plötsligt går sönder en dag! Du kan kontakta ett företag som erbjuder webbutvecklings- och designtjänster direkt så att de kan åtgärda problemet så snart som möjligt. Då har du åtminstone någon att vända dig till när saker spårar ur… Även stora företag har inte alla rätt resurser tillgängliga, så det är därför outsourcing erbjuder mycket behövd hjälp när problem uppstår.

– Du kan arbeta med experter som vet vad de gör. Outsourcing innebär att samarbeta med ett expertteam som har års erfarenhet. Det blir lättare för dem att hantera allt åt dig eftersom de har varit i branschen så länge. De vet vad de ska observera och hur man hanterar olika frågor under projektets varaktighet.

– Outsourcing kan ge dig sinnesfrid (och förtroende), med vetskapen om att allt är tryggt i händerna på människor som är mycket mer kunniga än du är. Det känns bra att veta att det finns någon annan du kan lita på med något viktigt, eller hur? Du känner dig mycket säkrare när du arbetar med ett team som kan sitt jobb!

– Du kommer att få högkvalitativa resultat oavsett din budget. Outsourcing av webbutvecklingstjänster tar inte en förmögenhet, oavsett din företagstyp eller organisation. Om de värderar kvalitet över kvantitet kommer detta att vara det bästa alternativet för dig! Om du fortfarande inte är övertygad vet att outsourcing är mycket billigare än att anställa någon på heltid.

– Du kommer att få arbeta med experter som är mer kunniga inom detta område. Indien har några av de bästa programmerarna, så dra nytta av det och anlita dem för att hjälpa till med att skapa din webbplats! På så sätt kommer du inte att ha problem med att veta vilken typ av programmeringsspråk de använder (och vad det gör) eftersom de flesta IT-kandidater använder PHP och MySQL i sina kodexempel. Om de väljer Python måste det betyda att de redan är mycket bekanta med webbutveckling.

– Det är enkelt att skala upp vid behov. Outsourcing innebär att arbeta med professionella team som kan hantera allt åt dig. Till exempel kan du berätta för dem din budget och deadline för projektet (eller så kan du ge mer detaljerade krav om de föredrar det). Var lugn; de kommer att anstränga sig extra för att avsluta allt i tid, så du behöver inte oroa dig för någonting!

– Outsourcing hjälper till att förebygga utbrändhet. Det här är särskilt användbart om du arbetar ensam eftersom det är lätt för någon som gör webbutveckling hemma att bli utbränd eller utmattad när hen fyller 40. Om det händer kommer kvaliteten att lida, så varför inte anställa någon annan att göra allt detta? De tar hand om varje detalj, så oroa dig inte för mycket för deadlines!

– Det hjälper till att säkerställa att ditt företag fungerar smidigt. Istället för att göra ditt bästa varje dag för att hålla jämna steg med dina kunder, varför inte outsourca? På så sätt kommer du inte att känna dig dålig över att lämna webbutvecklingsteamet ensamma ett tag.

– Allt detta är möjligt utan några extra kostnader eller avgifter! Outsourcing sparar pengar i det långa loppet, så det här är ett utmärkt alternativ om du försöker spara lite pengar av någon anledning. Oavsett om du vill utvidga ditt företag eller förbättra din webbplats prestanda kommer outsourcing att hjälpa till.

– Åtminstone vet någon annan hur mycket tid och ansträngning som gick in i att skapa den specifika delen av din webbplats. Om något går fel kan du påminna dem om pågående projekt och så vidare. Se till att hålla ett nära öga på allt, så du vet när något ser konstigt ut!

– Det är lättare att etablera långsiktiga relationer med outsourcingpartners. Du kommer att träffa nya människor som är villiga att hjälpa dig när du behöver dem. Detta är viktigt om din webbplats nyligen har blivit hackad eftersom det kommer att finnas någon som kan ta hand om det åt dig! Outsourcing kan visa sig vara dyrare än att anställa någon lokalt, men åtminstone får du bättre resultat i gengäld.

– Du behöver inte spendera för mycket tid på att förklara saker om och om igen (särskilt idéer). I så fall betyder det mindre huvudvärk för alla inblandade, så varför inte prova det? Du kan till och med visa dem ditt tidigare arbete eller portfölj för att bevisa att du kan hantera webbprojekt.

– Outsourcing är bättre när det gäller teknikaliteter! Ibland är klienter själva inte alltför bekanta med webbutveckling, så de kan hamna med att anställa fel personer för jobbet. Det innebär att det finns en chans att någon annan kommer att veta mer om detta än du gör (och hur det borde göras). Se bara till att begära referenser och så vidare innan du skriver några kontrakt!

– Genom att outsourca sin webbutveckling och design kan de anställa människor som har den kompetens som krävs för att få jobbet gjort. Det hjälper dem att säkerställa att allt kommer att bli klart i tid, så de behöver inte besvära sig med extra stress. Dessutom måste vissa företag som outsourcar sin webbutveckling fokusera mer på sina andra affärsoperationer.

Varför lägger företag ut sina behov av webbdesign och utveckling på entreprenad?

– Det hjälper till att förebygga utbrändhet eftersom du inte längre gör allt detta själv. Outsourcing gör det också möjligt för företag att fokusera på det som är viktigt i stället för att spendera all sin tid på att oroa sig för detta eller det. Det kostar pengar, men det sparar mycket i gengäld! Varje företag bör överväga att outsourca åtminstone några aspekter av sin webbplats eftersom det gör saker enklare för alla inblandade.

– Outsourcad webbutveckling utförs av någon som redan vet hur man gör det ordentligt. Det finns ingen anledning för dig att sätta dig ner och förklara någonting eftersom personen kommer att veta vad som behöver göras från början. Det är en lättnad om ditt företag fortsätter att växa, så det finns en chans att de kommer att lära sig mer om din bransch än du gör!

– Det låter personer med teknisk expertis fokusera på sitt kunskapsområde – varken mer eller mindre. Med det sagt innebär outsourcing också att någon annan kanske tar hand om problem som kunde ha lösts enkelt tidigare. Så du måste hålla dig nära eller hålla kontakten med dem så att du vet när något är fel!

– Även om det tar tid och pengar är outsourcing fortfarande bättre än att anställa någon lokalt. Personer utanför ditt land kommer att ha tillräckligt med kunskap om webbdesign och utveckling, så de vet exakt vad som behöver göras. Det kan kosta mer pengar, men det ger utmärkta resultat!

– Outsourcing gör att företag kan fokusera på marknadsföring eller andra aktiviteter som är viktiga för deras verksamhet. Genom att ta hand om webbutvecklingsansvar gör du det möjligt för ditt företag att växa utan att oroa sig för något annat! På så sätt är alla glada och nöjda med sina jobb så det kommer inte att finnas några problem i framtiden.

– Outsourcad webbdesign utförs av någon som har både kreativitet och tekniska färdigheter (i de flesta fall). Det innebär att alla aspekter av webbplatsen kommer att se fantastiska ut totalt sett eftersom allt faller under en persons övervakning. Dessutom är det ett bra sätt att spara pengar i det långa loppet!

– Att outsourca din webbutveckling och design gör att du kan få bättre kvalitetstjänster överlag. Det ser ut som ett kostsamt alternativ, men det lönar sig eftersom människor kommer att veta exakt hur de ska göra sitt jobb nästa gång! Du kan även be dem hur människor gjorde något tidigare som fungerade bra så att du kan integrera det i ditt arbetsflöde (om det är tillämpligt).

– Outsourcing gör att företag kan expandera utan att orsaka utbrändhet för någon inblandad. Med det sagt finns det alltid gott om utrymme för misstag om du inte tar hand om allt på rätt sätt (kommunikation, etc.). Ibland innebär outsourcing att priserna stiger, men det som är viktigast är resultat; varje företag bör överväga att outsourca några av sina behov för webbdesign och utveckling.

– Outsourcing ger bättre resultat än att anställa någon lokalt eftersom du hanterar personer som vet vad de gör. De kommer att förstå terminologin som används inom din bransch, så det kommer inte att finnas några missförstånd eller misstag överhuvudtaget! Du kanske spenderar mer pengar, men det är värt varje öre övergripande, så du bör överväga detta alternativ om det är möjligt.

Slutgiltiga tankar

Med kraften i outsourcing kan du fokusera på det som är viktigt för ditt företag samtidigt som du lämnar allt tekniskt arbete i någon annans händer. Du behöver lite forskning och förståelse när du väljer en byrå att samarbeta med för webbutvecklingstjänster. Låt oss veta om det låter som något du skulle vara intresserad av! Vi är redo och villiga att hjälpa till att lägga ut alla projekt om vi har tillräckligt med tid innan deadline. Så kontakta oss idag om vårt team kan vara till hjälp för dina projektbehov.

SENASTE ARTIKLARNA

Vi sätter ihop, du skalar upp

Vi samlar ditt offshore-team, administrationen, personalresurserna och förser dig med en dedikerad europeisk kontaktperson så att du kan fokusera på det du gör bäst - växa!

Låt oss hjälpa dig att sätta ihop ditt utvecklingsteam

Låt oss hjälpa dig att skräddarsy ditt team efter dina behov. Har du frågor kring våra processer? Är du redo att utöka ditt team? Fyll i formuläret så kontaktar vår engagerade personal dig inom 24 arbetstimmar.